Aanbiedingen

Tijd om uw vloer weer op te frissen…………………..:

Schuren/behandeling  vloeren v.a.  € 24,50 /m2, voor een behandeling met hardwaxolie Euro 35,00 voor 3x lak met een goede projectlak.

Logen, roken, kleurolie geven een toeslag.

Heeft u echter een vaste vloer, d.w.z. vol verlijmd en/of gespijkerd aan uw ondervloer dan geldt tot 1 juli 2015 een BTW percentage van 6% op het arbeidsloon. U dient dan wel een verklaring te tekenen dat uw vloer vast ligt en ouder is dan 2 jaar. Deze verklaring dienen wij aan de kopie factuur te bevestigen. De prijs van schuren en behandelen met hardwaxolie naturel wordt dan Euro 22,50/m2 incl. BTW. 3x lak wordt dan Euro 32,00.

Voor uw onderhoudsproducten kunt u nog steeds bij ons terecht.

Bel even om het op te halen of klik de tab WEBSHOP aan, zo kunt u uw vertrouwde vloerverzorgingsproducten  bestellen. Na verwerking van uw bestelling heeft u de producten voor uw vloer snel in huis!!!

ALLE OP VOORRAAD ZIJNDE LUCHTBEVOCHTIGERS GAAN NU WEG MET 25% KORTING!!!!!

WILT U NIET ZELF HET ONDERHOUD VAN UW VLOER DOEN?

Wij geven uw vloer graag een servicebeurt v.a. € 175,00 plus de gebruikte materialen.

WILT U HET ZELF DOEN? Bij ons kunt u een poetsmachine huren voor € 30,00 per dag en voor een weekend € 40,00. Borg € 100,00.

Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie van bestaande parketvloeren. Ook als u heeft aangebouwd, zorgen wij ervoor dat uw vloer weer één geheel vormt met de bestaande vloer!

Zoekt u een mooie vloer voor uw appartement, waarbij u dient te voldoen aan 10 dB geluidsreductie? Wij leveren u de juiste ondervloer met TNO Rapport!

En…….Uw kopje koffie staat (ook in Beckum) klaar!

GRAAG TOT ZIENS!